Logo OBS Het Bolwerk

Partners

Binnen de visie van Het Bolwerk vind je naast de belangrijke peilers ‘Tot je recht komen’ en ‘ambitieus’ ook ‘Verbonden: Samen kunnen we alles aan’. In dit kader werken wij nauw samen met verschillende organisaties:

Kinderen van 4 tot 13 jaar spelen op de buitenschoolse opvang van BLOS in een veilige en vertrouwde omgeving. Na school kan je kind bij ons lekker ontspannen maar vooral veel toffe dingen doen. Want bij BLOS is elke dag een avontuur.

Wij passen onze kinderopvang aan op de leeftijd en de behoeftes van je kindje. In onze warme en veilige omgeving maakt je zoon of dochter nieuwe vriendjes én ontdekt samen met ons de grote wereld. Uiteraard betrekken we jou als ouder bij alles wat we doen.

Bij EduXtra in Sassenheim kun je terecht voor alle vormen van extra onderwijs. Denk hierbij aan remedial teaching, bijles (spelling, rekenen, technisch- en begrijpend lezen) en diverse trainingen.

Zwembad Wasbeek heeft 225 vierkante meter subtropisch zwemplezier. Heerlijk water met bubbelbad, wildwaterkreek, een interactieve glijbaan met 3D-waterscherm en geluid, waterparaplu, een stoombad, knuffelbank, borrelbank, een peuterbad en een watercrèche.

Kinderen die verhalen lezen en slim informatie zoeken, presteren beter op school en in hun latere leven. Lezen prikkelt de fantasie, en leidt tot een betere taalbeheersing en een grotere woordenschat. Mediawijsheid helpt kinderen betrouwbare informatie vinden en er in eigen woorden over te vertellen.

Samen met de basisscholen, de verenigingen en andere partners hebben we verbinding gemaakt en is dit een groot succes geworden. Door dit project zijn we dé partner geworden van de basisscholen, ook buiten de gemeente Teylingen. Inmiddels is de Combibrug uitgegroeid tot een begrip op het gebied van verbinding maken tussen verschillende doelgroepen en is dit project allang niet meer het enige wat we doen!

Kennismakingsafspraak maken!

Door dit formulier in te vullen en te versturen nemen wij contact op om een kennismakingsafspraak te maken. 

Gegevens ouder/verzorger

Gegevens kind
Op welk moment in de week komt de kennismakingafspraak het best gelegen?
Meerdere opties zijn mogelijk: